In English

Bankkártyás fizetés

Elfogadó neve: Sós Karamell Kft.
Cégjegyzékszám: 01 09 204270
Adószám: 25176766243
Számlavezető bank neve, címe: UniCredit Bank Hungary Zrt.; 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.


Fizetési információ


Az online fizetési mód választásával a kifizetést szerződött partnerünk, UniCredit Bank Hungary Zrt. 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6. virtuális POS szolgáltatásának igénybevételével tudja kezdeményezni.

A fizetés bármely Bank által kibocsátott VISA és Mastercard dombornyomott kártyák használatával, valamint a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően - VISA elektron, Maestro, V PAY, Mastercard electronic kártyákkal és internetes fizetésre kibocsátott kártyák használatával tudja kezdeményezni.

A fizetés a bankkártyaszám, a kártya lejárati dátuma, valamint a kártya hátoldalán található 3 jegyű ellenőrző kód megadásával és a "Fizetem" gomb megnyomásával történik.

A sikeres tranzakció megvalósulása után, legfeljebb 25 percen belül a rendszer véglegesíti foglalását, erről Önt a megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben a bankkártyás fizetési tranzakció valamilyen oknál fogva meghiúsul, arról és annak részletes tranzakciós adatairól is e-mailben tájékoztatjuk.

A sikertelen fizetési tranzakció után Önnek - amíg ki nem lép az aktuális ablakból - lehetősége van újra próbálkozni (ellenőrizze, hogy nem gépelt-e félre egy számot, hogy bankszámláján van-e elég rendelkezésre álló összeg, érvényes-e a kártyája, megadta-e az ellenőrző kódot stb), vagy más fizetési módot is választhat. Ha kilép az ablakból, akkor a későbbiekben ugyanezt a foglalást már nem lesz lehetősége kifizetni, a foglalási és fizetési folyamatot újra kell kezdenie.
Adatvédelmi információ
A kártyainformációk, különállóan az UniCredit Bank Hungary Zrt. által üzemeltetett oldalon kerülnek megadásra, a bankkártya adatokat kizárólag az UniCredit Bank Hungary Zrt. kaphatja meg. Az Ön személyes adatainak védelmében a vásárlás alatt és után, arról semmilyen adat nem kerül harmadik fél birtokába. Az Ön által megadott egyéb vásárlással, szolgáltatással kapcsolatos adatok kizárólag a Vanília Cukrász Kft. birtokában maradnak.

Reklamáció módja, feltételei

Vásárlóink reklamációt e-maiblen, telefonon vagy személyesen a következő elérhetőségek valamelyikén tehetnek:
Szamos Csokoládé Múzeum
Szamos Café
1055 Budapest Kossuth Lajos tér 10.
e-mail: info@csokolademuzeum.hu
Tel.: + 36 30 746 6995

 

Megrendelés lemondásának feltételei

A megvásárolt Múzeumtúrák nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak.
Amennyiben a jelentkező mégsem tud jelen lenni a túrán, szabadon átadhatja túrát egy általa megjelölt személynek, hogy a lehetőség ne vesszen el.

 


Map