In English

Csokoládé Világ

Jul.
10.

Édes kalandok a Kossuth téren

Rólunk írták FunZine magazinban: gyéves lett a budapesti Kossuth téren nyílt Szamos kávéház, amelynek emeletén csokoládé múzeum is működik. Az évfordulóhoz kapcsolódva újított a cég: válaszolva a látogatói igényekre, interaktív tárlatvezetéssel bővítették a szolgáltatások körét.


Jul.
10.

A szép csokoládéslány

Igencsak meglepődhetnek azok az érdeklődők akik elropogtatnak néhány szem kakaóbabot. A csokoládé alapanyagának íze ugyanis korántsem hasonlít a népszerű ínyencségéhez. A Szamos Csokoládé Múzeum megújult programjának része ez a kóstoló, de aki rászán egy kis időt, megismerkedhet a csokoládé történetével és elkészítésének néhány fogásával. A vállalkozó kedvűek maguk is megpróbálkozhatnak vele és a látogatás végén megkapják produktumukat. (Népszava)


Jul.
10.

Egy hely, ahol megtanulhatjuk az élvezetet

Rólunk írták a HVG-n: A csokoládéról tudjuk, hogy örömöt okoz, de vajon értékeljük is azt, hogy az életünk része lett?


Jul.
10.

Csoki múzeum Budapesten

Rólunk írták azutazo.com-on: Egyedülálló látványossággal várja a csokoládé szerelmeseit a Szamos Csokoládé Múzeum a Kossuth téren, a Szamos Café legfelső emeletén.


Jul.
10.

Interaktív tárlatvezetéssel vár a Szamos Csokoládémúzeum

Rólunk írtak a Szeretlek Magyarország-on: A korabeli gépekkel berendezett csokoládéműhelyben saját ízlés szerint díszített csokoládét is készíthettek a csokoládémesterrel! :)


Map