In English

Egyedi túrák

Múzeumunkban sok szeretettel várjuk  cégek, iskolás és óvodás csoportok, családok, baráti társaságok jelentkezését, akik szívesen kóstolnának bele együtt a kézműves csokoládékészítés édes világába.

 

Iskoláknak: 

 

A Csokoládé Múzeumban, Budapest szívében a Kossuth téren egész évben várjuk iskolai osztályok, óvodás csoportok jelentkezését, akik előre egyeztetett időpontban, szívesen megtekintenék a helyszínen található kiállítást, valamint belekóstolnának a kézműves csokoládékészítés élményébe, képzett csokoládémesterek vezetésével. 

 

Csokoládé Múzeum Budapest - Csokoládéprogram,

 

A gyerekek a program során, csokoládémesterünk vezetésével végigjárják a múzeumot, csokitörténetet tanulnak, megismerik, hogyan készül a csokoládé, különböző különleges csokoládékat kóstolnak (ruby, ét, tej és fehércsokoládé). A múzeumtúra izgalmas részeként megtanulják, hogyan készül a csokoládétallér, mesterünk csokoládét temperál és önt, majd a gyerekek szabadon a fantáziájuk szerint díszítik a csokitallérokat, melyet természetesen hazavihetnek magukkal. Vidám program játékos tanulással és sok sok csokoládéval! 

A csokoládétúrák díja iskolás és óvodás csoportok esetén 3000 Forint/fő (bruttó összeg) mely tartalmazza a tárlatvezetést, a csokikóstolást, az elkészült édességeket és azok csomagolását.

A csoporttal érkező pedagógusoknak a program ingyenes. 

 

 A csoportok minimum létszáma 6, maximum létszáma 30 fő. A programok angol és magyar nyelven egyaránt elérhetőek. Csoportokat kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni: info@csokolademuzeum.hu, Tel.: +36 30 746 6995

 

Cégeknek: 

 

Szeretettel várjuk azon cégek jelentkezését, aki szívesen kóstolnának bele együtt a csokoládétörténet és csokoládékészítés élményébe. 

 

A csokoládétúra és csokoládéöntés kiegészíthető ebéd, vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként.

A rendezvények minimum létszáma 6 - maximum létszáma 40 fő. A programok időpontja szabadon választható.  

 

Kérjük, egyedi ajánlatunkért keressen minket bizalommal. E-mail: info@csokolademuzeum.hu, Tel.: +36 30 746 6995

  

  

Map